2
Menù MenukaartPranzoLunchZUPPA DI POMODOROVega | 6,50 | Tomaten, Basilicum, Mascarpone, Crostini Parmigiano |
ZUPPA DI FINOCCHIOVega | 7,50 | Venkel, Truffel |
SALMONE | 10,50 | Broodje met gerookte zalm, roomkaas en littlegem |
POLLO E PANCETTA | 10,50 | Broodje met kippendij, pancetta, littlegem en truffelcreme |
CARPACCIO | 10,50 | Broodje met carpaccio, veldsa, rucola en truffelcreme |
CAPRESE AL FORNOVega | 10,50 | Focaccia, Tomaat, Mozzarella, Basilicum |
AMOREVega | 10,50 | Broodje met Taleggio kaas en vijgenchutney |
FRITTATA VERDUREVega | 10,50 | Omelet van 3 eieren met seizoensgroenten |
INSALATA GAMBERETTI | 17,50 | Veldsla, rucola, little gem, garnalen, knoflook/pepercreme, crouton, cherrytomaat |
INSALATA POLLO E PANCETTA | 13,50 | Salade met kippendij, pancetta en crostini |
INSALATA FORMAGGIO DI CAPRAVega | 13,50 | Salade met geitenkaas, bietjes en walnoten |
AntipastiVoorgerechtenPANE CON OLIOVega | 7,00 | Brood met olijfolie |
PANE BUON GUSTOVega | 10,50 | Brood met pesto, truffelcrème, tapenade |
SELEZIONE DI BRUSCHETTA | 10,00 | Bruschetta met parmaham, vitello en carpaccio |
L'APERETIVO PER 2 FREDDI (2 PERSONEN) | 20,00 | Vleeswaren, kazen, ansjovis in olijfolie, gevulde pepers, olijven |
I'APERETIVO 2 CALDO (2 personen) | 27,50 | Ribfingers, gegrilde groenten, scampi, kipboutje, bruschetta tomaat, gehaktballetjes |
CARPACCIO CLASSSICO CON TARTUFFO | 14,50 | Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en truffelcreme |
TONNO CRUDO | 14,50 | Rauwe tonijn, balsamico, radijs, limoen |
SCAMPI AGLIO E OLIO | 13,50 | 6 scampi's, knoflook, olijfolie |
INSALATA GAMBERETTI | 17,50 | Veldsla, rucola, little gem, garnalen, knoflook/pepercreme, crouton, cherrytomaat |
INSALATA POLLO E PANCETTA | 14,50 | Kippendij met pancetta, veldsla,littlegem en crostini |
INSALATA FORMAGGIO DI CAPRAVega | 13,50 | Salade met geitenkaas, bietjes en walnoten |
ZuppeSoepenZUPPA DI POMODOROVega | 6,50 | Tomaten, Basilicum, Mascarpone, Crostini Parmigiano |
ZUPPA DI FINOCCHIOVega | 7,50 | Venkel, Truffel |
PrimiTussengerechtenTAGLIATELLE AL RAGU | 13,50 | Tagliatelle, ragout, pamigiano reggiano |
SPAGHETTI CON SCAMPI | 17,50 | Spaghetti, knoflook peperolie, 6 scampi's |
RIGATONI ALL ARRABIATAVega | 12,50 | Penne met tomaat, peperoncino en basilicum |
RAVIOLI AI FUNGHI CON TARTUFOVega | 15,50 | Ravioli funghi, parmezaanschuim, truffel |
RISOTTO FRUTTI DI MARE | 22,50 | Safraanrisotto, verschillende soorten vis, schaal/ en schelpdieren |
TAGLIATELLE FUNGHI CON TARTUFFOVega | 16,50 | Tagliatelle, paddestoelen, truffel, room, parmegiano reggiano |
SecondiHoofdgerechtenBRANZINO ALLA GRIGLIA | 24,50 | Zeebaars )heel of filet, seizoensgroenten, pasta, aardappeltjes of risotto |
BISTECCA 250 GR | 24,50 | Entrecote, balsamico jus of gorgonzola saus, seizoensgroenten, pasta, aardappeltjes of risotto |
OSSOBUCCO ALLA MILANESE | 22,50 | Ossobucco, seizoensgroenten, pasta, |
GUANCIA DI VITELLO AL MARSALA | 22,50 | Kalfswang in Marsala, raviolon, spinazie |
DolceDessertsTIRAMISUVega | 7,00 | Tiramisu, vanille roomijs |
TORTE DI CIOCCOLATOVega | 7,50 | Chocoladetaart, vanille roomijs |
TORTA AL LIMONEVega | 8,50 | Citroentaart, mascarpone ijs, sinaasappelpartjes |
FORMAGGI Vega | 14,50 | Verschillende soorten Italiaanse kaas, druiven, vijgenchutney en noten |
TORTA DI FORMAGGIOVega | 8,50 | Cheesecake, Aardbeien, aceto balsamico |
|