2
MenĂ¹ MenukaartPranzoLunchSUPPE DI POMMODORIVega | 6,50 | Soep van San Marzano tomaten met basilicum en room |
SUPPE DI PESCE | 8,50 | Rijk gevulde vissoep |
SALMONE | 9,50 | Broodje met gerookte zalm, roomkaas en littlegem |
POLLO E PANCETTA | 9,50 | Broodje met kippendij, pancetta, littlegem en truffelcreme |
CARPACCIO | 9,50 | Broodje met carpaccio, veldsa, rucola en truffelcreme |
VITELLO | 9,50 | Broodje met kalfsmuis, tonijnmayonaise, veldsla en kappertjes |
AL PROSCIUTTO | 9,50 | Broodje met parmaham, rucola en veldsla en cherrytomaat-pesto |
CAPRESEVega | 9,50 | Broodje met mozzarella, tomaat en basilicum |
INSALATA CARPACCIO | 12,50 | Salade met rundercarpaccio, parmazaanse kaas en crostini |
INSALATA POLLO E PANCETTA | 12,50 | Salade met kippendij, pancetta en crostini |
INSALATA FORMAGGIO DI CAPRAVega | 12,50 | Salade met geitenkaas, bietjes en walnoten |
AntipastiVoorgerechtenPANE CON OLIOVega | 5,50 | brood met olijfolie |
I'APERETIVO ANTIPASTI (2 personen) | 20,00 | Parmaham, gegrilde groenten, kaas, en italiaanse vleeswaren |
CARPACCIO CLASSSICO CON TARTUFFO | 14,50 | Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en truffelcreme |
SELEZIONE DI BRUSCHETTA | 9,00 | Bruschetta met parmaham, vitello en carpaccio |
VITELLO TONATO CLASSICO | 11,50 | Kalfmuis met tonijnmayonaise, veldsla, kappertjes en kapperappeltjes |
BURRATA CON TOMATE E BASILICOVega | 11,50 | Burrata (mozzarella) met een mix van tomaten en basilicum |
INSALATA FORMAGGIO DI CAPRAVega | 12,50 | Salade met geitenkaas, bietjes en walnoten |
INSALATA CARPACCIO | 12,50 | Rundercarpaccio met veldsla, littlegem, parmezaanse kaas en crostini |
INSALATA POLLO E PANCETTA | 12,50 | Kippendij met pancetta, veldsla,littlegem en crostini |
ZuppeSoepenSUPPE DI PESCE | 8,50 | Rijk gevulde vissoep |
SUPPE DI POMODOREVega | 6,50 | Soep van San Marzano tomaten met baslicum en creme |
PrimiTussengerechtenSPAGHETTI AL CARBONARA | 12,00 | Spaghetti met Guanciale, ei en Pecorino |
RAVIOLI SPINACI RICOTTAVega | 12,00 | Raviolo met gorgonzola room saus |
PENNE AL ARRABIATAVega | 12,00 | Penne met tomaat, pepperoncino en basilicum |
TAGLIATELLE AL RAGU | 12,00 | Tagliatelle met ragout en parmazaanse kaas |
RISOTTO MISTO FUNGHIVega | 12,00 | Risotto met paddenstoelen en truffel |
SecondiHoofdgerechtenTAGLIATTA | 20,00 | Bavette met parmazaanse kaas, geserveerd met seizoensgroenten en keuze uit aardappeltjes, pasta of risotto |
OSSOBUCO | 20,00 | Kalfsschenkel geserveerd met seizoensgroenten en keuze uit aardappeltjes, pasta of risotto |
BRANZINO | 20,00 | Zeebaarsfilet geserveerd met seizoensgroenten en naar keuze aardappeltje, pasta of risotto |
DolceDessertsTORTE DI CHOCOLATAVega | 7,00 | Chocoladetaart met vanille roomijs en aardbeien coulis |
TIRAMISUVega | 7,00 | Tiramisu met vanille roomijs |
FORMAGGI Vega | 14,50 | Verschillende soorten Italiaanse kaas |
|